2009. október 23., péntek

Egy téveszme eloszlatása

Az utolsó jó tanács, a degenerált játékgépezőknek,
  akik azt hiszik, hogy képesek legyőzni a félkarú rablót.
Négy szó: 
"Ezt nem lehet megtenni!"
John Scarne
    
Rögtön az elején, mielőtt bármilyen félreértés történne, szeretnék megcáfolni egy téves elméletet. Jó néhányan kérdezték már tőlem, és néhány internetes oldal még mindig azt állítja, hogy az online kaszinók megverhetőek.

Nos, ez pedig egy elég súlyos tévedés, ami aztán pénzben mérhető hibákhoz vezethet. Vannak olyan oldalak, melyek bőszen hirdetik, hogy megtalálták a pénzkereset egy biztos forrását, a tuti módszert. Nem kell mást tenned csak olvasd el az itt leírtakat, töltsd le a szoftvert, regisztrálj be a nevük alatt, tölts fel a számládról valamennyi kezdőtőkét és a leírtak alapján játsz. Csupán ennyi, és dőlni fog a pénz!

A valóságra talán már ők maguk is rájöttek, mikor az eredmények nem jelentkeztek. Az egyik feltételezés, hogy ezeknek az oldalaknak a tulajdonosai, nagyon egyszerűen, csak könnyű pénzszerzést látnak ebben, mivel az internetes kaszinó, az alájuk regisztráltak után jutalékot, és különféle bónuszokat fizet. Természetesen akinek nem inge ne vegye magára! Azonban más embereket becsapni, és ilyen módszerekkel pénzhez jutni, szerintem elég tisztességtelen dolog!

Talán az olvasók közül is voltak olyanok, akik próbálták, már az internetes kaszinókat. Néhányan már talán ezt azt olvastak is a blackjackről. Azonban amikor próbálkoztak, kisebb nagyobb összegeket nyertek az elején, de a vége mindig súlyos veszteség lett, vagy jobb esetben amit elvesztettek azt visszanyerték. Ez utóbbi pedig a legszerencsésebb ami előfordulhat.

AZ INTERNETES KASZINÓK NEM LEGYŐZHETŐEK,ANNÁL AZ EGYSZERŰ OKNÁL FOGVA, HOGY MINDEN EGYES LEOSZTÁS UTÁN ÚJRAKEVERIK A PAKLIT! 

Itt most félreértés ne essék, nem akarom megvádolni az online kaszinókat, azzal hogy csalnának. Ezzel, ugyanis ,hogy minden leosztás után újrakeverik a paklit, máris behozhatatlan előnyre tesznek szert, a játékosokkal szemben. Még csak csalniuk, vagy manipulálniuk sem kell a gépet, 6-8 pakli esetén a valószínűség így is elég nagy ellenfél.

Az enyhébbik eset az, amikor ezeknek az oldalaknak a tulajdonosai, talán ők maguk sem tudják a teljes igazságot. Olvastak arról, hogy a blackjack legyőzhető, talán még a kártyaszámolásról, a tétrakási stratégiáról is hallottak valamit, de azt, hogy hogyan is kell ezt megtanulni, illetve, hogy hogyan kell ezt egészen pontosan alkalmazni már ők sem.

A félműveltség pedig elég veszélyes dolog, és ebben a játékban, ez súlyos anyagi veszteségekhez vezethet! Éppen ezért mindenkit arra kérek, hogy az elkövetkezőkben közreadott lecke sorozatban leírtakat, becsületesen tanulja meg, és gyakorolja végig, mindaddig amíg az biztosan nem fog menni.

Tehát összefoglalva, ha pénzt akarsz keresni a blackjacken messze kerüld el a gépi internetes kaszinókat.

Itt mellékesen szeretném megjegyezni, hogy nemrégiben megjelentek az élő internetes kaszinók is, ahol már lehet némi keresnivalónk! De erről majd a maga idejében.

Természetesen ha játékpénzben, pusztán a szórkozás kedvéért játszol az egészen más...

Kérdésed, véleményed van? 

Írj ide: billybones81@gmail.com