2009. október 22., csütörtök

Bemutatkozás

Nem is annyira a pénzért.Az soha nem számított. 
Nagyrészt inkább a győzelem érzéséért, amit Dávid érezhetett amikor legyőzte Góliátot.
Prof. Edward O. Thorp - Beat The Dealer 



Sok szeretettel üdvözöllek!

Ez a blog egyfajta tényfeltárás akar lenni a blackjack nevű kártyajátékról.

Teszem mindezt azért mert, még mindig rengeteg tévhit,hibás elmélet, és viszonylag kevés hasznos információ található erről magyar nyelven.Tehát az elkövetkezőkben ezen az oldalon, a blackjackel kapcsolatosan fogok szakcikkeket közzétenni, mindenki számára teljesen ingyenesen.

Bár nem ez az első olyan magyar oldal, ami a blackjackel, foglalkozik, mégis úgy gondolom, tudok hasznos dolgokat mondani a témával kapcsolatban. Az internetes oldalakon bemutatják ugyan mi is a játék lényege, és közölnek néhány fontos információt, azzal kapcsolatban milyen elven is lehet legyőzni a kaszinót.

Azokról a módszerekről azonban, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megtanuld, hogyan lehet tényleg nyerni a kaszinóban, valahogy mélyen hallgatnak. Bizonyos állítások pedig teljesen pontatlanok. Éppen ezért az elkövetkezőkben, egészen az alapoktól kezdve, meg foglak tanítani arra, mi az amit meg kell tanulnod, ha nyerni szeretnél a blackjacken.

Nem csak az elvet, fogom közzétenni, hanem azokat a módszereket, is amik a nyerni tudás elsajátításhoz szükségesek. Arra nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy az itt leírt módszerek alkalmazásából eredő anyagi veszteségekért semmilyen felelőséget nem vállalok!

 Az alkalmazott  módszerek szigorúan a matematikára épülnek, de ettől függetlenül senkinek nem kell aggodalmaskodnia. Nem kell atomfizikusnak lenned ahhoz, hogy elsajátítsd, és kifejleszd magadban a nyerni tudáshoz szükséges képességeket. Ahol viszont szükséges, ott igyekszem érthetően elmagyarázni az adott matematikai fogalmat, úgy hogy bárki képes legyen azt megérteni. Minden hétköznapi, átlagos ember képes ezt megtanulni.

Azt nem igérem, hogy könnyű lesz, de ha becsületesen elvégzed a leírt gyakorlatokat, és megtanulod azt ami szükséges, akkor a siker jönni fog. Ezen kívül nagyra értékelném ha a leírtakhoz aki csak teheti hozzáfűzné a véleményét. Minden építő jellegű kritikát előre is köszönök! Egyetlen kérésem, hogy egymás hozzászólásai után, senki ne kezdje sértegetni és sárral dobálni a másikat! Az egymást indokolatlanul sértegető megjegyzéseket törölni fogom. Ettől ha lehet kíméljük meg egymást, és próbáljon meg mindenki kultúráltan vitatkozni.

A következő cikkben rögtön az elején egy még mindig élő, és elég súlyos tévhitet fogok megcáfolni.

Viszlát legközelebb...

Kérdésed, véleményed van? 

Írj ide: billybones81@gmail.com